Όλοι εμείς οι οποίοι δημιουργήσαμε το Μέτωπο Ανατροπής για την Αθήνα, πιστεύουμε ότι η Αθήνα χρειάζεται μία δημοτική αρχή, που θα ζει και θα αναπνέει με τα προβλήματα της πόλης και θα στηρίζεται στους ίδιους τους κατοίκους και την συμμετοχή τους για την επίλυσή τους.
Θέλουμε μία Αθήνα πολύχρωμη, αισθητικά αναγεννημένη, πόλη της αλληλεγγύης.
Η Αθήνα χρειάζεται μία δημοτική αρχή, η οποία θα ανατρέψει το κατεστημένο και την απραξία.
Κόντρα στις μνημονιακές πολιτικές και την επιτροπεία.
Προτεραιότητά μας ο άνθρωπος. Κανείς συμπολίτης μας άστεγος.
Κανείς που να διανυκτερεύει στα παγκάκια και τα πεζοδρόμια και να αναζητά φαγητό από τους κάδους.
Κανένας πλειστηριασμός κατοικίας. Κανένα παιδί νηστικό στο σχολείο.
Κανείς ανήμπορος συμπολίτης μας μόνος του νέος ή ηλικιωμένος.
Η θέση της γυναίκας πρέπει να είναι ισότιμη και αυτό θα γίνει πράξη.
Για όσους ισχυρίζονται ότι ο πολεοδομικός σχεδιασμός δεν είναι υπόθεση τους Δήμου εμείς απαντάμε:
Ο πολεοδομικός σχεδιασμός είναι εργαλείο το οποίο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε όλα τα επίπεδα. Περιβάλλον, πολιτισμός, ελεύθεροι χώροι, σχολεία, παιδικές χαρές κλπ.
Κανείς από τους υποψήφιους δημάρχους δεν αναφέρεται. Δεν είναι τυχαίο. Ούτε είναι παράλειψη. Είναι γιατί συμφωνούν με τους ιδιώτες επιχειρηματίες και δεν θέλουν να έρθουν σε σύγκρουση μαζί τους όπως το Πεδίο του Αρεως το οποίο χαρίζεται σε μεγαλοεπιχειρηματία, το μητροπολιτικό πάρκο Γουδί και ο Ελαιώνας που οικοπεδοποιείται, με την σύμφωνη γνώμη δήμου περιφέρειας και πολιτείας.
Θα συγκρουστούμε με τα ιδιωτικά συμφέροντα που λυμαίνονται την πόλη.
Στόχος μας είναι να βλέπουμε χαρούμενα παιδιά να παίζουν στην παιδική χαρά, τους ηλικιωμένους να απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους, τους νέους και τις νέες ενεργούς πολίτες στη ζωή της πόλης.
Θέλουμε μία Αθήνα ασφαλή, λειτουργική, πολύχρωμη, αισθητικά αναγεννημένη, φωτεινή χωρίς αποκλεισμούς και ρατσιστικά φαινόμενα.
Μία πόλη φιλική στους κατοίκους της και στους επισκέπτες της.
Σας καλούμε να καταδικάσετε με την ψήφο σας εκείνους τους υποψήφιους δημάρχους, οι οποίοι με προθυμία υπηρέτησαν και υλοποίησαν τα μνημόνια, αλλά και εκείνους οι οποίοι εκφράζουν την νεοφιλελεύθερη πολιτική και επιδιώκουν να την εφαρμόσουν και στον Δήμο Αθηναίων.
Ψηφίζουμε ανατρεπτικά ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
Και συνεχίζουμε δυναμικά τους αγώνες μας μαζί με τους κατοίκους , τα κινήματα και μέσα από το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας.
Για την Αθήνα της Δημιουργίας , της Αλληλεγγύης και της Ανατροπής
Την Κυριακή, Με το ψηφοδέλτιο του Μετώπου δίνουμε την δική μας απάντηση.