Η Αυγή Μπέσκα – Θεοδόση, υποψήφια Δήμαρχος Αθηναίων με το Μέτωπο Ανατροπής για την Αθήνα, άσκησε σήμερα το εκλογικό της δικαίωμα, στο 592 εκλογικό τμήμα (25ο Δημοτικό Σχολείο  Αθηνών Πανδοσίας & Τραλλέων) στην Λαμπρινή. Εξερχόμενη έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ελπίζω και εύχομαι από το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα να βγουν ενισχυμένες, εκείνες οι δυνάμεις στην αριστερά, που το προηγούμενο διάσημα δεν σταμάτησαν στιγμή να υπερασπίζουν με θάρρος, συνέπεια και αποφασιστικότητα το μεγάλο ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού το καλοκαίρι του 2015. Είναι βέβαιο ότι η ενίσχυσή τους θα σηματοδοτήσει, ένα νέο ενωτικό και ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την αντιμνημονιακή, ριζοσπαστική, πατριωτική φωνή, που έχει ανάγκη ο τόπος, προκειμένου  να φύγουμε από την επιτροπεία των Βρυξελλών και τα μνημόνια, να ανατραπούν οι αντιλαϊκές πολιτικές της λιτότητας και  των ιδιωτικοποιήσεων και να ξημερώσει μια καινούργια μέρα για την χώρα μας, απαλλαγμένη από την χρεοκρατία, τον παρασιτισμό και την επιτήρηση.

Για τον Δήμο Αθήνας ελπίζω και εύχομαι οι πολίτες της Αθήνας να εκτιμήσουν και να επιβραβεύσουν την δική μας πρόταση για την Αθήνα. Μια πρόταση ανατρεπτική, ασυμβίβαστη, μαχητική. Ταυτόχρονα όμως μια πρόταση δημιουργίας, αλληλεγγύης, γνώσης και αγάπης για τον άνθρωπο και τα κοινά. Οι Αθηναίοι που μας εμπιστεύτηκαν αλλά και όσοι έκαναν άλλες επιλογές, ξέρουν τι μπορούν να περιμένουν από μας. Δεν θα τους διαψεύσουμε. Από όποιο μετερίζι μας ορίσει ο κόσμος με την ψήφο του, θα αγωνιστούμε πλάι στους πολίτες, με τα κινήματα στις γειτονιές, με την νεολαία, με τους εργαζόμενους και τους απόμαχους της δουλειάς, για μια καλύτερη Αθήνα. Για μια Αθήνα της Ανατροπής, της Δημιουργίας, της Αλληλεγγύης και του Πολιτισμού.»