Δημόσια παρουσίαση του νέου ΠΕΣΔΑ από το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (ολόκληρη η παρουσίαση)

Το νέο Περιφερειακό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) της Αττικής παρουσιάστηκε δημόσια, με πρωτοβουλία του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στην Πετρούπολη. Γι’ άλλη μια φορά, το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ απέδειξε πως η παρουσία και η φωνή των κινημάτων μπορεί να σπάσει την αφωνία που υπάρχει για το συγκεντρωτικό μοντέλο διαχείρισης, τα εργολαβικά συμφέροντα και το συνεχιζόμενο έγκλημα στα δυτικά της Αττικής.

Στις 30/6, ο κ. Πατούλης έστειλε επιστολή στους βουλευτές, στους δημάρχους, στους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους με την οποία τους ζητά να στείλουν τις προτάσεις τους στο προσωπικό του mail μέχρι τις 31/7 χωρίς να τους κοινοποιήσει το σχέδιο του νέου ΠΕΣΔΑ! 

Κάτω από αυτές τις συνθήκες το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ανέλαβε την πρωτοβουλία να καλύψει -στο μέτρο του δυνατού- το κενό της ενημέρωσης, υπερβαίνοντας ενδεχομένως και τον ίδιο του το ρόλο.

Ταυτόχρονα, το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ χτυπά το καμπανάκι του κινδύνου για το πολύ πιθανό ενδεχόμενο, η όποια συζήτηση για το ΠΕΣΔΑ και η διαβούλευση της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων να γίνουν μέσα στο καλοκαίρι με συνοπτικές διαδικασίες.

Ολόκληρη η παρουσίαση εδώ:

https://drive.google.com/file/d/1A_bRaTS5opo-wJGRhTtI9KKnm5TOeT9J/view?usp=sharing

Διαβάστε την αναλυτική κριτική στο νέο ΠΕΣΔΑ